Tietoa Siipsäistä

Yhteystiedot

Siipsäi

Elisa Parhankangas

86800 Pyhäsalmi

Puhelinnumero: 040 6264393

Sähköposti: elisa.parhankangas@siipsai.fi

Y-tunnus: 3150719-7

Siipsäi löytyy myös facebookista nimellä Siipsäi ja instagramista @siipsai_lastenvaatteet

 

Muuta tietoa Siipsäistä

Ompelunurkka

Kipinä Siipsäi-vaatteiden kehittelyyn lähti oikeastaan muutama vuosi ennen verkkokauppaa, kun olin suorittamassa käsityöntekijän ammattitutkintoa. Idea omaan tuotteeseen löytyi kotoa, kun omat lapset olivat 4- ja 6-vuotiaita ja kovasti omatoimisia, mutta onnistuivat vähän harvemmissa jutuissa kuin nykyisin (6- ja 8-vuotiaina). Äitiä ja lapsia molempia turhautti toistuvasti sellainen asia, johon kykenin vaikuttamaan. Koska aamulla ei ole kiva olla korjaamassa sitä miten päin reipas lapsi on vaatteensa pukenut, aloin kehittää kaavoja, joilla tehdä vaatteita joissa tämä asia ei olisi niin suuressa roolissa. Siipsäi-vaatteet on toki helppoa pukea myös oikeinpäin lappujen perusteella, ainakin kun sen jo osaa.

Nimi Siipsäi on oikeastaan meidän pojan keksimä. Siipsäi tarkoittaa jotakuinkin villiä (villiintynyttä) lasta. Sana syntyi erään iltavillin aikana, hänen ollessaan kaksivuotias, kun hän juoksi ympyrää keittiön ja olohuoneen välillä ja huusi ”siipsää” mennessään. Meillä sana jäi sitten elämään ja lopulta päätyi pojan luvalla toiminimekseni.

Ompelen vaatteet meidän kotona ja meillä on lemmikkieläimiä. Pidän kissat ja koirat erossa kankaista/vaatteista jokaisessa työvaiheessa ja säilytän kaiken suojattuna pölyltä, mutta ilmassa mahdollisesti esim. ompeluhetkillä olevan eläinpölyn takia suosittelen etenkin allergiatapauksissa vaatteen esipesua ennen käyttöä.

Etusivun kuvassa esiintyy meidän lasten lisäksi kissamme Mauno. Kaikki valokuvat sivuilla ovat itse ottamiani ja kuvissa esiintyviltä lapsilta ja heidän huoltajiltaan on kysytty lupa kuvien julkaisuun.